Nieuws

Ton Spee overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 21 februari 2017 op 74-jarige leeftijd Ton Spee is overleden.

Dave Lioni overleden

DAVE LIONI OVERLEDEN
Ons bereikte het droevige bericht dat op 12 april 2016 Dave Lioni op 74-jarige leeftijd is overleden. Dave had al enige tijd geleden de diagnose ALS gekregen; de combinatie met een longontsteking is hem nu fataal geworden.
Dave was medeoprichter van onze stichting Register NAV in 2008 en heeft, tot hij enkele jaren geleden om persoonlijke redenen is afgetreden, als penningmeester deel uitgemaakt van het bestuur.

Overhandiging boek Grand Prix aan Maarten Buitenhuis (Tachyon)

 Tijdens de Historische Grand Prix heeft onze voorzitter, Ben Huisman, een exemplaar van het bekende boek over de Zandvoortse Grands Prix overhandigd aan Maarten Buitenhuis. Dit als dank voor de gastvrijheid die Tachyon al gedurende lange tijd verschaft aan het NAV-bestuur voor zijn bestuursvergaderingen.

Sonja Haanschoten overleden

 IN MEMORIAM SONJA HAANSCHOTEN

 

Helaas moeten wij melden dat Sonja Haanschoten kort geleden is overleden op 62-jarige leeftijd na een lange strijd tegen kanker, een strijd die zij na vele chemokuren en bestralingen uiteindelijk heeft verloren. Tot het einde toe bleef Sonja positief in het leven staan maar dit heeft niet mogen baten.

 

Jan Bas Zwier overleden

 Ons bereikte recentelijk het droevige nieuws dat de in autosportkringen en in de gehele Nederlandse autowereld zeer bekende Jan Bas Zwier vrij plotseling op 67- jarige leeftijd is overleden.

Jan Bas was als registerlid (nr. 328) bij onze stichting aangesloten en was een trouw bezoeker van de door ons georganiseerde activiteiten.

Op vreugdevolle ontdekkingsreis met BMW (München 22-23 sept. 2011); door Coo Dijkman

  Op vreugdevolle ontdekkingsreis met BMW Door Coo Dijkman

In memoriam Bob van der Sluis

Er is een Amsterdammer dood gegaan..... Niet, zoals tekstschrijver Wim Kersten in het kader van het 700-jarig bestaan van de hoofdstad bezong, zat die Mokumer gewoon in zijn café te kaarten. Evenmin kreeg hij een glaasje bier van tante Sjaan en gaf hij daarna hupsake de pijp aan Maarten.