Gezocht

info historie Morris Cooper S 1966

Ik ben sinds kort bezitter van een Morris Cooper S van 1966. Ik heb de auto gekocht van een Nederlander en volgens de eigenaar komt deze uit Zandvoort komen en zou volgens zeggen ook hebben geraced op het circuit cpz.  
Ik ben opzoek of de Morris Cooper S die ik bezit degene is die voor racing team Holland zou hebben gereden met als coureur Freek Dudok van Heel of misschien iemand anders. Inmiddels heeft Freek Dudok van Heel bericht dat dit niet zijn oude Cooper is.
Het Chassisnummer van mijn Morris Cooper S is : k-a2s4-l/932097. 

Wie was de eerste Nederlandse Porsche-coureur?

Met hulp van Rob Petersen , Jan den Blanken en het nodige graaf werk in boeken en Auto(revue) heb ik  tot op heden  volgende kunnen achterhalen.Er is een foto van M. Gatsonides in het boek 100 jaar Autosport van zijn “Platje”  met ervoor en erachter stukjes Porsche op de startingrid van Zandvoort. Volgens het bijschrift is de foto van een sportwagenrace in 1949. Maar dat is twijfelachtig. In het boek Rallyes en Races over Gatsonides reed hij in 1949 met andere tegenstanders.

info over Vixen GT 1600 1964

27 maart 2011 Ik heb deze coupé prototype ( met gt40-stijl deuren ) net gekocht en ben op zoek naar de eerste 6 a7 jaar van het bestaan ervan.  Daarna heeft hij een sombere tijd gekend : gestript tot de blote plaat en ontdaan van alles wat verkoopbaar was, zoals veelal gebeurde met race –of prototypes. Deze race auto werd gebouwd door VIXEN Fromula uit Engeland.  Eind jaren 60 heeft Vixen het kampioenschap voor Formule 3 of 4 gewonnen. Ik heb op de voorruit een vervaagde stikker gevonde

Gerrit Keij zoekt info over Abarths 850 TC uit 1971 en 1972

Foto's en/of informatie van een Donkerblauw met Rood gekleurde  Fiat Abarth 850 TC  ( zie het enige fotootje wat ik heb ) , in 1971  vermoedelijk het eerste gedeelte van het jaar gereden door Hans Kiviet, later door Pieter Visser voor het team "Mobiel Station Visser " tijdens de Internationale Formule Vee op 8-8-1971, en tijdens de Tropy of the Dunes op 26-9-1971  met startnummer 19 .Tevens zou ik graag meer foto's  en/of informatie willen hebben van een Geel met Oranje gekleurde  Fiat Abarth 850 TC  ( zie foto) , in 1972 g

Lotus 23 in Nederland

Ik probeer uit te zoeken wie,wanneer met een Lotus 23 cq 23B in Nederland geraced heeft.
 23  Ron Deinum  verkocht aan Cees Fokke Bosch verkocht aan...... (Kleur groen)
 23 B  Ex Normand Team  gekocht door Tonio Hildebrand  verkocht aan...Kleur eerst wit met 3 groene strepen,later groen

Bijzondere bekers Zandvoort

In het kader van onze doelstelling om ook 'automobilia'uit het verleden op te sporen en voor het nageslacht te bewaren, zouden we graag willen vernemen waar indertijd uitgereikte bijzondere wisselbekers zijn gebleven. Wij houden ons aanbevolen voor informatie over:

Informatie gezocht betr. Rob van der Palm

Goedemorgen,

Hierbij wil ik u informeren dat mijn vader, Robert Paul van der Palm, geboren 4 Juli 1942, dinsdag 2 Maart 2010 helaas nogal plotseling is overleden.

Mijn vader was in de jaren rond 1965 – 1975 actief in de racerij, zijn naam staat ook in uw lijst.

Is het mogelijk dat ik wat meer informatie kan krijgen en wellicht nog foto’s / persberichten etc.  uit die tijd met betrekking tot mijn vader ?

Met vriendelijke groeten,

Robert Paul van der Palm jr

Plaquette oude pitsgebouw betr. Dolf Dillenius

Apeldoorn, 8 maart 2010

Geachte heer Pos, beste Gerard,

Graag informeer ik U hierbij over een volgende zoektocht door mij nl. naar de verblijfplaats van de bronzen plaquette ter nagedachtenis aan Dolf Dillenius (Cooper 500 rijder, begin 50er jaren).

De zoon van de heer Dillenius, thans wonend in Amerika (San Francisco) is nog immer op zoek naar die bronzen plaquette ter nagedachtenis aan zijn vader.